A gyártó - Treston

Treston - Emberre tervezve

A Treston az egyike a világ legnagyobb ipari bútorok és munkaállomások beszállítóinak. Ipari bútorokat és berendezéseket gyárt ipari és technikai környezetekhez. Kiváló termékeinek köszönhetően vezető szerepet tölt be nem csupán Európában, de az egész északi régióban is.
A Trestonnál a hosszú távú vállalati növekedés garanciáját a működés folyamatos fejlesztésében, a személyzet képzésében, a környezet iránti felelősségtudatos, minőségi munkában, valamint a beszállítókkal való kapcsolat ápolásában látják. A termék-kínálat széleskörű szállítási csatornák hálózata révén hosszú távú ügyfélkapcsolatokra épül.

A Treston szerint a minőség legfontosabb szempontjai:

vevői elégedettség
jó ár-érték arány
kiváló termékek
személyzet elkötelezettsége
folyamatos fejlesztés

A Treston működésének négy sarokpontja: ügyfélközpontúság, megbízhatóság, magas minőség és folytonosság.

A gyártó a partnerek igényeit figyelembe véve, optimális tervezés mellett mindig tartós megoldásokra törekszik.


Ingyenesen letölthető Treston eBook tanulány:

EBOOK: A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSE A MEGFELELŐ ERGONÓMIA SEGÍTSÉGÉVEL

Ez az információs eBook segít felismerni, hogy a megfelelő ergonómiai környezet milyen közvetlen hatást gyakorolhat a munkavégzőre, továbbá hogyan lehet csökkenteni a munkára fordított időt és a keletkező hulladékot, és végül miként növelhető ezzel a termelékenység.
 
 

 

Ipari bútorok és munkaállomások - különböző munkakörnyezetek számára

A Treston munkaállomások jellegzetességei

A szerelő csarnokokban, műhelyekben szükséges fiókos szekrényeket, szerszámpaneleket és a munkaállványokat úgy tervezték meg, hogy ellenálljanak a javítóműhelyekben és az ipari üzemekben, környezetben szokásos nagyobb terhelésnek is. A bútorok jó minősége garantálja a hosszú élettartamot és így lesznek elégedett felhasználókká az igényeiket jól megfogalmazó Partnerek..

Ergonomikus munkaállomások

Az anyag, a munkadarab továbbításának, áramlásának zökkenőmentes hatékonyságát hangsúlyozzák az összeszerelő munkaállomások. A gyártási folyamatok, műveletek folyamatbeli változásai megkövetelik, hogy a bármikor átkonfigurálható munkaállomásokon folyjon a munka. Ezek a bútorok úgy alakíthatók, hogy figyelembe veszik az egyedi ergonómiai követelményeket. A modularitás lehetővé teszi, hogy a munkaállomás mindig az új helyzetekhez, igényekhez alakítva tegye lehetővé a folyamatos működést. A széles választéknak köszönhetően a kiegészítők segítségével még a kihívást jelentő követelményeket is kielégíthetjük.

A Treston design és az évek tapasztalatai lehetővé teszik a Treston számára, hogy testre szabott megoldásokkal, mindig az adott célnak megfelelően kialakítható munkakörnyezetet hozzanak létre. Ezek a munkaállomások az elektronikai iparág igényének megfelelően ESD-védett változatban is elérhetőek, valamint felszerelhetők nagyfokú pontosságot igénylő mechanikával és gépészettel. A Treston munkaállomások designja és variálhatósága mindig az adott munkahelyen dolgozóhoz, annak munkájához igazítható. Ily módon valósul meg együttesen az ergonómia, a funkcionalitás és hatékonyság.

Gyors logisztika

A Treston tároló bútorok használata egyszerű. Tervezéskor jól válogatva olyan megoldásokat kínál, amelyek a meglepően széles körű tárolási kihívásoknak is képesek eleget tenni, függetlenül attól, hogy a felhasználók mely ipari ágazatba tartoznak.

A műanyag tároló fiókok tartósak és könnyen tisztíthatók, mindamellett, hogy teljesen testre szabható összeállításban illeszthetők az adott tároló rendszerbe. A Treston termékpaletta számos standot és trolley megoldást is magában foglal, a hatékonyabb tárolás érdekében, illetve a tároló tér jó kihasználása és a tárolt áruk könnyebb mozgatása érdekében. Ezek a termékek rendelkezésre állnak ESD védelemmel ellátott változatban is. Néhány tároló megoldás újrahasznosított műanyagból készül.

A csomagolás és szállítás a termelési folyamatok utolsó szakaszai. Logisztikai hatékonyságuk egyszerűen javítható a megfelelő munkaállomások kialakításával. Sok esetben ez több kézi munkát jelent, miközben a minőségbiztosítási szempontoknak is érvényesülni kell a csomagolási szakaszban is. A megoldás ezen igények kielégítésére a "többet kevesebbért" eszméjére épül. A tartozékok, kiegészítők jó elhelyezésével jelentősen felgyorsítható az adott munkaállomás áteresztőképessége, ami a munkaterhelés csökkenését is segíti. A kijelzők, a vágógépek, az eszközök (tollak, kések), de akár a szemétkosár elhelyezése is hozzájárulhat a pontosabb, könnyebb munkavégzéshez, úgy, hogy a felhasználó számára a lehető legjobb ergonómiát biztosítja egy rendezett munkaterületen. 

Munkaállomások - minden igényre

A munkaállomás-funkciók optimalizálása nehézkes lehet anélkül, hogy jól megválasztott tartozékokat használnának. Ha egy munkaállomás jól megtervezett és jól felszerelt, az ergonómia révén a munkafolyamat könnyebbé és hatékonyabbá válik.

Egészen a közelmúltig lehetett termékeket a szokásos munkafázisok szerint előállítani, mostanra azonban készen kell állni arra, hogy gyorsítani kell a munkavégzést a jobb, nagyobb termelés érdekében. A gyártási folyamatok felülvizsgálása szükségessé válhat, és az új kihívások, követelmények figyelembe vételével létrehozható egy rendkívül rugalmas és alkalmazkodó munkaállomás-rendszer, amely alapvető fontosságú lesz. A Treston munkaállomás-rendszerek tervezésekor ezekre a szempontokra különös figyelmet fordítanak. 

Alkalmazások - az Ön igényeinek megfelelően

Minden munkaállomás - és kiegészítői - egy alapvető követelményeknek kell, hogy megfeleljen. Az igények és követelmények jelentősen eltérhetnek az alkalmazástól függően, miközben fontos szempont az is, hogy nincs két egyforma ember, munkavégző. Egy munkaállomás felszerelésekor teljesen hozzá igazítható az ott dolgozó ember egyéni igényeihez úgy, hogy a gyártási folyamat minden fázisa pontosan történjen, miközben biztosított a maximálisan kényelmes munkavégzés.

A Treston az ergonomikus munkaállomások széles választékát kínálja, így Ön igényei szerint választhat a sokoldalú termékek közül.