BPS Kft cégismertető

BPS Kft. - Negyedszázada a biztonságos energiaellátásért

 

Cégünk, a BPS Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a szünetmentes áramforrások (UPS-ek) egyik legnagyobb hazai forgalmazója és szervize, mely 2017-ben 1,8 milliárd forint árbevételt ért el. Több mint kétezer elégedett ügyfelünk között kis és nagyvállalatok, államigazgatási szervezetek és privát cégek, magyar és multinacionális vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

 

 

Három stabil pillér

Eredményeink három stabil pilléren nyugszanak. Az első, hogy a világ élvonalába tartozó termékeket forgalmazunk. 1989 óta képviseljük Magyarországon az UPS piac egyik vezetőjének számító Eatont, illetve annak jogelődeit. Hasonlóan kiváló minőségűek a finn Treston (korábban Sovella) cég ipari bútorai, amelyeket ezen a weboldalon mutatunk be kínálatunkból.
A legjobb termékből sem lehet azonban üzleti sikert kovácsolni magasan képzett és odaadó munkatársak, illetve hatékony értékesítési hálózat – vagyis a másik két pillér – nélkül. A BPS Kft 32 munkatársa átlagban több mint 10 éve dolgozik a cégnél, közülük 22 rendelkezik felsőfokú végzettséggel. A közvetlen értékesítő csapat mellett egy viszonteladói partneri kör is forgalmazza termékeinket.