Rólunk mondták

Célunk egy gazdaságilag szilárd és sikeres vállalkozás fenntartása és továbbfejlesztése tevékenységünk minden területén kiterjedő piacvezető törekvések megvalósításával.
Éppen ezért Partnereink véleménye fontos nekünk, sosem mulasztjuk el megkérdezni őket.

Először is Köszönjük a lehetőséget a világítótest kipróbálására. Nagyon érdekes és hasznos lehetőség volt. Több alkalmazásban, több állomáson kipróbáltuk az elmúlt hetekben. Nagyon hasznosnak bizonyult a színhőmérséklet változtathatóságának lehetősége bizonyos optikai előszerelésekkor. Eddig a hagyományos hideg fehér fényű lámpát volt hogy inkább lekapcsolta az operátor ( a terem alapmegvilágítása mellett), mert csillogást vagy olyan káprázást okozott ami hosszútávon zavarta a szemét. Ez a meleg vagy melegebb színhőmérséklettel nem fordult elő. Így volt hogy egy nap több üzemmódban is használta a lámpát annak megfelelően éppen milyen szerelési feladatot végzett a a fényénél.
Előnyösnek bizonyult még a diffúzor lemez a lámpán, ez is a káprázást csökkentette, szemkímélő volt.
Hátránynak csak azt tudnánk megemlíteni, hogy a kapcsolódás a telefonnal olykor nehézkesen ment, volt hogy percekig kellett próbálkozni többszöri nekifutással, ki és bekapcsolással. De összességében pozitív benyomásunk volt róla.
Köszönjük a lehetőséget, máskor is gondolhattok ránk ha van ilyen lehetőség ;)

Harman Professional Kft.

"Megkaptuk a szállítmányt épségben, az összes tartozék rendben volt, összeszereltük, és mindennel meg vagyunk elégedve, köszönjük! Minden jót!"

MarronePower Kft.

„A BPS Kft-vel cégünk 2007 óta dolgozik együtt. Azóta az üzletileg kritikus rendszereink áramellátását az általuk szállított és karbantartott Powerware, majd Eaton szünetmentes áramforrásokkal biztosítjuk. A prémium kategóriás eszközöknek és a BPS kiváló szolgáltatásainak jelentős részük van abban, hogy ügyfeleinket folyamatosan magas színvonalon, nagy rendelkezésre állással tudjuk kiszolgálni.”
Farmosi Attila
ügyvezető

ACE Telecom

Jó döntést hoztunk azzal, hogy a BPS Kft-t választottuk beszállítónknak. Rugalmasan kezelték a felmerült egyedi igényeinket, a megrendelés és a kiszállítás folyamata is zökkenőmentesen zajlott le. Szívesen dolgozunk Önökkel együtt a jövőben is.

Harman Professional Kft.