AsztalokAjánlatunk

TP munkasztal - alap szerelőasztal

  • Fokozatmentesen állítható magasság (650-900mm között)
  • Teherbírás: 150kg
  • Felfüggesztő keret hozzáadásával további kiegészítőkkel szerelhető fel
  • 5 év garancia

További részletekért, személyre szabott ajánlatért keresse munkatársunkat
az alábbi  telefonszámon: + 36 30 940-4230Concept munkaasztal

A Concept munkaasztalokat az elektronikai ipar igényeihez tervezték, ahol az ergonómiai tulajdonság a legfontosabb követelmény. Számos kiegészítővel rendelkezik, minden alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz, így minden apró részlete praktikusan használható. 

A munkaállomás alkalmazkodik a munkafolyamathoz és a felhasználó igényeihez. Ennek eredményeképpen az operátor valamennyi mozdulata optimalizálható, amely növeli a teljesítményt és a termelékenységet, és csökkenti a munkahelyi stresszt. A moduláris kialakítás teljes integrációt biztosít a már meglévő rendszerünkkel, és képes rugalmasan alkalmazkodni a környezeti változásokhoz. A Concept típusú asztalokat általában összeszerelő, minőségellenőrző és a javító üzemekben használják, de szeretik csomagolóüzemekben is alkalmazni. 

Főbb tulajdonságok összegezve:
- Ergonomikus és rendkívül jól alkalmazkodik a felhasználó igényeihez
- A moduláris kialakításnak köszönhetően rugalmasan változtatható
- Motoros vezérlésű és kézi hajtókaros kivitelben is kapható
- Nagy teherbírású, maximális terhelhetőség: 500 kg
- Tartozékok széles választékát kínálja minden igény kielégítésére

videó


 

WB munkaasztal

A WB munkaasztalokat igényes összeszerelési környezetben való használatra tervezték. A koncepció az egyszerűség és a jó ergonómia elegye, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes munkaasztalt a legkülönfélébb feladatokhoz igazíthatunk. 

A motoros, a kézi hajtókaros, vagy az imbuszkulcsos magasságállítás álló - vagy ülőmunkát végzők számára nyújt segítséget, míg a munkaterület nagy mélysége és a kiegészítők széles skálája biztosítja, hogy minden elérhető távolságba kerüljön. Az asztalok egymás mellé, illetve egymásnak háttal is elhelyezhetők, felesleges rések nélkül. Így a rendelkezésünkre álló munkaterületet maximálisan kihasználhatjuk. 
A munkaasztal magassága 700-1100 mm között állítható. A beállítási rendszer minden esetben alumínium reteszelő profilokat alkalmaz, erős, merev kereteket biztosítva. Az acél részek epoxi porszórt festéssel van ellátva, színe világosszürke (RAL 7035). A munkaasztalok 25 mm-es laminált forgácsolt asztallappal érkeznek. A WB asztalok lábai külön állíthatóak, így a vízszintezés könnyen megoldható, ha a talajunk egyenetlen.

Főbb tulajdonságok összegezve:
- Ergonomikus és könnyen állítható
- Igényes összeszerelési környezethez szánt
- Kiegészítők széles választékát kínálja minden igény kielégítésére

videóTP/TPH munkaasztal

Klasszikus forma, ideális alap munkaasztal. A legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás munkaasztalaink kínálatában. 

A TP munkaasztalok olyan szabványos asztalok, melyek a tartozékok és kiegészítők széles skálájához illeszkednek: tesztelés, csomagolás, javítás, ellenőrzés. A TP asztal rendszeres használatra termett, terhelhetősége elérheti a 300kg-ot. 
A mai kornak megfelelő gyártási és összeszerelési környezetben való használatra tervezték. 35 év tapasztalata alapján alakult ki mai, végleges formája. Kiváló minőségű munkakörnyezetet biztosít. 
A TP munkaasztalok magassága 650mm és 900mm között fokozatosan állítható, így ezen asztalokat ülő, vagy álló helyzetben is használhatjuk. Jó példa erre a csomagolás, mint munka típus, mely esetben a munkaasztal magasságát a felhasználó magasságához kell igazítani. 

Főbb tulajdonságok összegezve:
- Acélváz szerkezet
- Költséghatékony választás
- Könnyen felszerelhető különféle tartozékokkal
- A TP kiegészítői megegyeznek a Concept asztal kiegészítőivel

videóWorkshop munkaasztal

Műhelyasztalok a legigényesebb munkakörnyezethez. Összeszerelő műhelyek, garázsok, gépjavító üzletek, karbantartó egységek és olyan nehézipari környezet, ahol a robusztus bútor nélkülözhetetlen követelmény a nehéz terhek, a nagy igénybevétel és a vegyi anyagok kezelésére.
A Treston Workshop asztalok tartósak, a legzordabb körülményeknek is ellenállnak. Robusztus megjelenésük és moduláris kialakításuk rugalmasságot nyújt a munkaasztal számára az Ön

konkrét feladatának és szükségletének megfelelően. 

A tervezé indítzásáhozEgyedülálló: a műhelyasztalok piacának legszélesebb választéka!

Főbb tulajdonságok összegezve:
- A négy láb beállításának lehetőségei: rögzített, állítható magasságú, kerekekkel, vagy fiókos egységként
- Öt asztallap lehetőség: 1,5 mm-es acéllemez, 3 mm-es acéllemez, fából készült multiplex, vinyl felső acél szélekkel, vinyl felső műanyag élekkel
- Maximális teherbírás: 750 kg-ig
- Akár padlóra csavarható a nagyobb stabilitás érdekében
- Könnyen testre szabható és konfigurálható a tartozékok széles választékával.

videóA Treston 3D konfigurátorsegítségével megtervezheti az Ön igényeihez leginkább illeszkedő munkaasztalt!

A tervezés indításához kattintson a képre!Katalógus letöltés